Dietetyk Warszawa | Anna Huma - Nande
Zobacz mój profil na: Znany lekarz

Anna Huma - Nande

Dyplomowany dietetyk kliniczny


Jestem absolwentką dietetyki Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie oraz Uniwersytetu Medycznego w Warszawie. Swoje doświadczenie zdobyłam pracując z pacjentami oraz podczas licznych praktyk w szpitalach, ośrodkach pomocy społecznej i przedszkolach. Moją wiedzę pogłębiam uczestnicząc w różnych konferencjach naukowych, szkoleniach i warsztatach z zakresu dietetyki.

Uważam, że dieta nie jest serią wyrzeczeń, a zdrowym, smacznym i kolorowym sposobem na życie. Pasją do zdrowego stylu życia staram się zarażać wszystkich moich pacjentów. Zależy mi, aby na stałe zmienili oni swoje nawyki żywieniowe, co w przyszłości zagwarantuje im dużo lepsze samopoczucie i zdrowie.

Serdecznie zapraszam do współpracy.

Opinie

Zobacz wszystkie opinie na Znanylekarz.pl

Certyfikaty / dyplomy

Media

  • 2021

    Strony Grupy Polska Press: „Co jeść jesienią i zimą, czyli dieta dla zdrowego ciała, skóry i ducha”

Doświadczenie

  • od 03.2019 DIETETYK

    Przychodnia Leg Medicus

    prowadzenie konsultacji dietetycznych dla pacjentów, wywiady żywieniowe, analiza składu ciała, układanie indywidualnych planów żywieniowych

  • od 01.2019 DIETETYK

    Przychodnia Lekarsko-Rehabilitacyjna Nikomed

    prowadzenie konsultacji dietetycznych dla pacjentów, wywiady żywieniowe, analiza składu ciała, układanie indywidualnych planów żywieniowych

  • 09.2018 - 02.2019 DIETETYK, WYKŁADOWCA

    Polskie Centra Dietetyczne Projekt Zdrowie

    prowadzenie konsultacji dietetycznych dla pacjentów, wywiady żywieniowe, analiza składu ciała, układanie indywidualnych planów żywieniowych, prowadzenie wykładów i warsztatów żywieniowych dla dzieci i dorosłych

  • od 09.2017 DIETETYK

    Edukacjazywieniowa.pl

    edukacja w ramach akcji "Weź owoc. Jedz zdrowo. Żyj dobrze", pisanie artykułów

  • 09.2017 – 12.2017 EDUKATOR ŻYWIENIOWY

    Urząd Miasta Stołecznego Warszawy

    prowadzenie warsztatów żywieniowych dla dzieci szkół podstawowych

Jolanta Czepułkowska
Dlaczego coraz mniej ludzi chce poświęcać czas na przygotowanie posiłku?
Dlaczego coraz mniej ludzi chce poświęcać czas na przygotowanie posiłku?